Október 30-án szívet melengető estét varázsolt a gyerekek számára Molnár Orsi kunszentmártoni előadóművész az Antalffy János Művelődési Házban.

Molnár Orsi a Nemzeti Kulturális Alap által is támogatott előadó, több mint két évtizedes színpadi tapasztalattal. A műsoraiban többnyire saját szerzemények hallhatóak, igényes zenei kísérettel. Interaktív gyermekműsorait nem csak azért kedvelhetik, mert a zenei stílusok széles skáláján mozog (latin, jazz, country, folk, stb.), hanem azért is, mert fejleszti a gyermekek mozgáskoordinációját, mozgáskultúráját. A dalokhoz kapcsolódó táncok, játékok motiválják a gyerekeket a produkcióban való részvételre. A sok humorral fűszerezett előadás alatt-közben észrevétlenül is tanulhatnak az állatokról, közlekedésről, udvariasságról (stb.) jó néhány tudnivalót.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A művelődési ház díszterme zsúfolásig megtelt, karon ülő kisbabától kezdve, óvodásokon át egészen általános iskolás gyerekekig. A gyerekek szüleik, nagyszüleik kíséretében érkeztek az előadásra, akik így szintén jelen voltak a rendezvényen.

Az előadás épp az egyhetes őszi vakáció első napjára esett. Birtalan Sándor polgármester megnyitó beszédében kiemelte, nagyon örül annak, hogy ezen interaktív gyerekműsornak köszönhetően ilyen vidám, energikus lelkülettel mehetnek vakációra a gyerekek.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

A gyerekműsor teljes mértékben interaktív volt, a művésznő ugyanis már az első pillanattól kezdve felállította és megmozgatta a gyerekeket, akik nagyon élvezték, hogy végig aktívan bekapcsolódhattak az előadásba és új énekeket, játékokat tanulhattak meg. Sőt, a művésznő az utolsó játékba még a szülőket is bevonta és őket is aktivizálta műsorában. Az előadás végén pedig meglepetésajándékokat is osztogatott a gyerekeknek, mintegy megjutalmazva őket az aktív részvételükért.

Bodó Szabolcs