Gergely András polgármester köszöntője

Tisztelt Látogató, Kedves Vendégünk!

Birtalan Sándor polgármester.

Szeretettel köszöntöm Önt Csíkszentmárton község honlapján és kellemes barangolást kívánok a közel 700 éves múltra visszatekintő településünkön.

Szerény honlapunk segítségével szeretnénk bepillantást nyújtani ennek a Hargita és Csíki Havasok ölelésében fekvő településnek az életébe, bemutatni múltunkat, jelenünket,értékeinket, megismertetni Önökkel mindazokat a problémákat amelyek foglalkoztatnak.

Noha sem az időjárás, sem pedig a történelem nem volt mindig kegyes hozzánk, az ittlakó emberek szeretettel és ragaszkodással kötődnek településükhöz. Szorgos hétköznapjaik és felemelő ünnepeik mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy megmaradjunk, gyarapodjunk és fejlődjünk.
Az első írásos említésünk, 1332 óta sok idő telt el, ittlétünk, egyre szélesebb intézményhálózatunk és az itt élő emberek eredményei azt igazolják, hogy érdemes itt élni, van jövője Csíkszentmártonnak.

Honlapunk segítségével szeretnénk bemutatkozni, megismertetni mindazon értékeket, amelyek minket körülvesznek, kedvet csinálni ahhoz, hogy Ön kedves látogató személyesen is ellátogasson hozzánk.

Köszönöm, hogy érdeklődést tanusított kiadványunk íránt. Szeretettel várjuk Önt vendégként, befektetőként, s kívánom, hogy érezze jól magát községünkben.

Csíkszentmárton